Регистрация

Екип на форума и групи потребители

Администратор
Аватар
Мнения: 98
Регистриран на: 12 Юли 2014, 20:58

Екип на форума и групи потребители

Мнениеот Protector » 02 Фев 2016, 13:14

Във форума са създадени 7 основни групи - Гости, Новорегистрирани потребители, Регистрирани потребители, Модератори, Глобални модератори, Администратори, Баннати потребители и една допълнителна за роботите и паяците на интернет търсачките - Ботове...

Когато влизате във форума и нямате регистрация, влизате като член на групата "Гости" - това е група с намалени права, можеща главно да чете теми, и то само в някои от разделите.

След като се регистрирате попадате в група "Validating" и трябва да изчакате одобрението на акаунта ви от някой от администраторите на форума, след което да станете член на "Новорегистрирани потребители" - група, която има права да чете и пише теми, както и да пуска анкети във всички подфоруми и секции, но мненията и се преглеждат от модераторския екип. Групата има 90 секунди флууд контрол - време за изчакване между 2 поредни поста.

В група "Регистрирани потребители" влизат всички натрупали над 10 смислени поста, тази група има по-разширени права, виждат повече раздели и имат по-малък флууд контрол - по-малко време на изчакване между 2 поредни поста.

Групите "Модератор" и "Глобален модератор" разполагат с правата да трият/редактират пуснати теми/мнения, както и да предупреждават, и наказват за неспазване на добрия тон, и правилата във форума. В тези групи попадат одобрени от администраторите личности, като разликата в двете групи, освен цвета на имената им, е в това, в кои подфоруми могат да използват правата си.

Желателно е да не попадате в група "Баннати потребители". В тази група форумците попадат, поради неспазване на правилата на форума и нямат права да четат/пишат мнения, и теми до изтичане на наказанието им.

Назад към Правила

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта